Kinderopvang en BSO Doomijn


In MFA Marturia is er de mogelijkheid voor kinderopvang en buitenschoolse opvang. Dit wordt verzorgd door een separate aanbieder, Doomijn Kinderopvang.

Doomijn kinderopvang – Stap in de kinderwereld!
Stap in de kinderwereld bij Doomijn Kinderopvang en verwonder je. Bij Doomijn is het fijn en vertrouwd en zijn ze groots in het kleine. Ze zijn gek op de natuur en er is alle ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want daar leer je van. Je mag spelen zonder te presteren en kleuren zonder lijntjes. Doomijn ziet wat je kan en wat je nodig hebt.

Als kind én als ouder. Doomijn trekt samen op met ouders, want ouders zijn onvervangbaar en kinderopvang onmisbaar in de ontwikkeling van een kind. Vol verwondering, over en met elkaar. Samen groeien en leren over wat er nú echt toe doet.

De winst van Doomijn zit in het kind: het rendement gaat rechtstreeks naar het verbeteren van alles wat ze doen. En dat zie je elke dag terug op de gezichten van de kinderen. Zo draagt Doomijn met de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij aan een betere startpositie voor kinderen, liefde voor hen en hun ouders en meer verbinding in de maatschappij. www.doomijn.nl

Kinderopvang 0-4 jaar

Doomijn Thorbeckelaan biedt dagelijks opvang aan voor kinderen van 0 – 4 jaar. De opvang is geopend van 7.00 – 18.15 uur en is gesitueerd in hetzelfde gebouw als CKC Het Kompas. Het is een fijne plek waar we voor kinderen een mooie balans creëren tussen rust, vermaak en uitdaging. Bij de dagopvang zijn veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor:

  • Hele dagen of halve dagen
  • Verschillende contracten (40 weken, 48 weken of 52 weken per jaar)
  • Flexibele opvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Doomijn Thorbeckelaan biedt dagelijks buitenschoolse opvang aan voor de basisschool kinderen van CKC Het Kompas. Het gaat daarbij om de uren voor- en na schooltijd, tijdens de vakanties en op schoolvrije dagen. De opvang is gesitueerd in hetzelfde gebouw als CKC Het Kompas. Het is een plek waar kinderen vrij kunnen spelen en waar zij mee kunnen doen aan activiteiten die speciaal voor hen ontwikkeld zijn. Bij de buitenschoolse opvang zijn veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor:

  • voorschoolse opvang;
  • naschoolse opvang;
  • opvang tijdens de schoolvakanties;
  • en natuurlijk een combinatie van bovenstaande mogelijkheden.

Uitgebreide informatie en een aanmeldformulier kunt u vinden op de website van Doomijn: www.doomijn.nl